Nová moderátorská dvojice TV Nova

Veronika Petruchová a Martin Čermák tvoří nové moderátorské duo Televizních novin. Doplní dosavadní moderátorské dvojice, Lucii Borhyovou s Reyem Korantengem a Kristinu Kloubkovou s Martinem Pouvou. 

Na našich televizních obrazovkách se tato dvojice objevila už v sobotu 4. prosince v obvyklém čase Televizních novin. Oba dva se vyjádřili pro web TN.cz, který je součástí Televize Nova. „Oceňuji, že mám na rozdíl od svých předchozích zkušeností vedle sebe parťáka. Takže věřím, že to ve dvou vždy zvládneme,“ řekla Petruchová ke svému novému místu. „Televizní noviny vnímám jako to nejprestižnější místo, kterého lze v mé profesi v Česku dosáhnout. Je to velká zodpovědnost a pro nás oba obrovská příležitost se dál zlepšovat. Moc se na tuto novou roli těším a budu ji s pokorou vykonávat nejlépe, jak jen dovedu,“ doplnil Čermák.

Veronika Petruchová vystudovala žurnalistiku a nová média, na Nově pracuje už od roku 2015. Nejdříve byla redaktorkou zpravodajství, poté moderovala ranní Televizní noviny a Snídani s Novou. Její nový kolega Martin Čermák působí na Nově již 10 let, doposud moderoval Sportovní noviny a od roku 2018 je vedoucím vydání.

 

Přidat komentář